پایین‌بودن تستوسترون چگونه بر سلامت قلب اثر می‌گذارد؟ هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در مشهد آغاز شد کتاب‌هایی که می‌توانند سمی باشند | چیزی که درباره کتاب‌ها نمی‌دانید شهروندان همچنان از کمبود‌ها و توزیع نامناسب شیرخشک گلایه دارند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی | کاهش دما و بارش باران در اواخر هفته (١٨ اردیبهشت ١۴٠٣) مشهد، میزبان جشنواره ملی بانوان امدادگر و کارآفرین | تشکیل ۸ هزار هسته کارآفرینی در جمعیت هلال‌احمر کشور افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از اردیبهشت ۱۴۰۳| معوقات حقوق و مستمری بازنشستگان خردادماه واریز می‌شود ماجرای مردی که همسرش را خفه کرد حداقل مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی چقدر شد؟ +جزئیات ابلاغیه نمایندگان کارگری: میز مذاکره را ترک نکرده‌ایم و حق کارگران یک دستمزد عادلانه است انگیزه قتل مرد جوان در پاتوق اجاره‌ای در مشهد فاش شد + عکس جزئیات جدید از همسان‌سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته | رتبه‌بندی معلمان چه زمانی به پایان می‌رسد؟ عوامل ژنتیکی تأثیر بسزایی بر ابتلا به سرطان تخمدان دارد عرضه و فروش انواع دارو، شیرخشک، مکمل‌های ورزشی و تغذیه‌ای خارج از داروخانه ممنوع است آیا ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟ ارزیابی تکمیلی آزمون استخدام معلم ۲میلیون تومان هزینه دارد ناشتا برای کبد چرب چی بخوریم؟ | در وعده صبحانه این ادویه پرطرفدار را مصرف کنید
سرخط خبرها

بخش دندانپزشکی دیجیتال مشهد به بهره برداری رسید

  • کد خبر: ۱۵۱۷۸۸
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۷
بخش دندانپزشکی دیجیتال مشهد به بهره برداری رسید
بخش دندانپزشکی دیجیتال دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور معاون آموزشی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، این بخش در راستای توسعه آموزش‌های نوین دندانپزشکی و با نصب و راه اندازی دستگاه‌های اسکنر داخل دهانی، پرینتر‌های سه بعدی و توسعه کت کم تراش با هزینه‌ای بیش از ۳۰ میلیارد ریال با حضور دکتر باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهارداشت: با توجه به پیشرفت‌های روز افزون دندانپزشکی ایجاد زیر ساخت‌های نرم افزاری و دیجیتالی در راستای توسعه آموزش‌های نوین به دانشجویان امری ضروری محسوب می‌شود.

ناصر سرگلزایی با بیان اینکه دانشکده دندانپزشکی مشهد سومین مرکز دانشگاهی کشور است که مجهز به این بخش شده است خاطرنشان کرد: در گذشته به دلیل نبود سیستم‌های دیجیتالی و نرم افزاری، ساخت روکش‌های دندانی، درمان‌های ارتودنسی، پروتزها، ایمپلنت به صورت عینی و دستی انجام می‌شود و ضمن صرف زمان از کیفیت کافی نیز برخوردار نبود این در حالی است که در حال حاضر با استفاده از نرم افزار‌های نوین می‌توان در محیط دیجیتال با شبیه سازی، سرعت و دقت کار را به شکل مطلوبی بالا برد.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->